Sist oppdatert: 24. mars 2021

ZINQ.no eies og driftes av Candy People Norway AS, Org 916220855, Prinsens gate 2B, 7012 Trondheim.

Candy People Norway AS selger ikke personopplysninger til tredjepart, og vi bytter eller videreformidler heller ikke denne informasjonen med tredjepart. Utenforstående kan kun få innsyn i denne informasjonen dersom de skal gjennomføre bestemte tjenester for oss. I slike tilfeller inngås strenge avtaler for å beskytte informasjonssikkerheten. Vi vil også alltid bestemme hvordan behandlingen av opplysningene skal foregå.

Om personopplysninger og regelverket
Som mange andre selskaper, samler vi inn informasjon som kan identifisere deg. Dette er en personopplysning. Når du handler på ZINQ.no trenger vi ditt navn, adresse, telefonnummer og e-post for å kunne sende varene til deg. Ved kjøp blir også din IP-adresse registrert. 

Vi er pålagt å oppbevare nødvendig informasjon for regnskapsføring og eventuell garanti-/returhåndtering. Historikken rundt dine tidligere kjøp kan derfor ikke slettes.

Håndtering
I tråd med GDPR er du sjefen og kan endre personopplysningene, slette eller laste ned all informasjon vi har lagret om deg. Følgende tre punkter beskriver varigheten på oppbevaring av personopplysninger:

– Personopplysninger knyttet til et engangskjøp lagres i ett år, og deretter vil personopplysningene bli anonymisert.

– Hvis du oppretter et abonnement, vil personopplysningene bli lagret minst så lenge som abonnementet løper. Etter endt abonnement, vil de bli anonymisert etter ett år.

– Personopplysninger lagret i en brukerkonto vil bli oppbevart inntil du sletter kontoen din. Hvis kontoen står ubrukt i ett år, vil den kunne bli slettet automatisk.

Ønsker du å endre, laste ned eller slette personopplysningene vi har lagret om deg, kan du ta kontakt med oss på: info@zinq.no.

Kortnummer og annen kortinformasjon håndteres hos Klarna når du betaler med Klarna, og hos Vipps når du betaler med Vipps. Du har selv mulighet til å styre om Klarna skal huske din kortinformasjon til senere kjøp. Candy People oppbevarer ingen kortinformasjon. Se utfyllende informasjon om betaling gjennom Klarna og Vipps nedenfor.

Betaling med Klarna
For å kunne tilby deg Klarnas betalingsmetoder, må vi dele dine personopplysninger og dine ordreopplysninger med Klarna, slik at Klarna skal kunne bedømme om du kan velge de enkelte betalingsmetodene, samt å tilpasse dem for deg. Personopplysninger som deles behandles i tråd med Klarnas egen personvernerklæring.

Ved abonnementer vil Klarna oppbevare din betalingsinformasjon, og gjøre det mulig for zinq.no å trekke betaling automatisk når nye forsendelser skal sendes ut.

Betaling med Vipps
Hvis du velger å betale med Vipps, må vi dele person- og ordreopplysninger med Vipps. Dette skjer i tråd med Vipps egen personvernerklæring.

Generelt om cookies
Cookies kalles informasjonskapsler på norsk, og er små filer som lagres på datamaskinen din. Cookies kan inneholde data som brukes for å identifisere deg, for å lagre innstillinger eller for å huske hvilke cookies du godtar at vi aktiverer under ditt besøk.

Cookies-innstillingene, som vi referer til lenger ned, kan du justere ved å klikke på lenken «Cookie-innstillinger» helt nederst i vår nettbutikk.

Funksjonelle cookies
Funksjonelle cookies brukes for at nettbutikken skal virke som normalt, og kan ikke slås av gjennom cookie-innstillingene til zinq.no. Hvis du velger å deaktivere bruken av cookies i nettleseren din, kan det hende nettbutikken vil oppføre seg unormalt.

I kategorien funksjonelle cookies ligger også følgende:

– Klarna lagrer cookies for å kunne bedømme om du kan velge de enkelte betalingsbetodene, samt å tilpasse dem for deg. Se mer informasjon i Klarnas egen personvernerklæring.

– Vi bruker Google Analytics til å analysere besøksstatistikk, blant annet for å se hvor våre brukere kommer fra, hvor ofte de besøker siden vår og hvor trafikken inn kommer fra. Alle data vi samler inn gjennom Google Analytics er anonymiserte, og kan dermed ikke knyttes til deg som person. Se Googles generelle personvernerklæring.

Markedsføring
Klaviyo er en tredjepart som vi bruker i forbindelse med markedsføring gjennom nyhetsbrev. Hvis du melder deg på vårt nyhetsbrev, enten via påmeldingsskjema eller ved kjøp, lagrer Klaviyo informasjon som navn, e-post, adresse og telefonnummer. Klaviyo kan registrere om du kjøpte produkter etter å ha lest et nyhetsbrev. Dette er for at nyhetsbrevenes effekt skal kunne måles samt at vi skal kunne sende oppfølgingseposter etter kjøp. Les mer om Klavyio og personvern her og her.

Hvis du velger å krysse av for «Markedsføring» i cookie-innstillingene, vil Klaviyo lagre informasjon om dine bevegelser i nettbutikken, hvilke produkter du ser på og din omtrentlige geografiske plassering. Disse opplysningene vil kun knyttes til deg som person etter at du har sendt en bestilling eller meldt deg på nyhetsbrev, og Klaviyo vil da kunne lagre opplysninger som navn, omtrentlig geografisk plassering, e-postinformasjon, telefonnummer og IP-adresse.

Facebook-piksel lar oss gi deg den mest relevante markedsføringen og tilpasse nettsiden slik at den blir mer effektiv. Facebook ligger under «Markedsføring» i cookie-innstillingene.

Trustpilot AS brukes for å samle inn din tilbakemelding, som betyr at vi vil dele ditt navn, e-postadresse og referansenummer med Trustpilot for formålet. Hvis du vil lese mer om hvordan Trustpilot behandler dataene dine, kan du finne deres personvernregler her. Candy People Norway AS kan kontakte deg via e-post for å invitere deg til å legge igjen en omtale. Dette er for å forbedre tjenesten og produktene våre. Vi kan også bruke slike anmeldelser i andre salgsfremmende materiale og medier i vår markedsføring.

Analyse
Hot Jar er et analyseprogram som vi bruker til å se hvordan sidene våre blir brukt, slik at vi kan forbedre brukervennligheten av dem. Hot Jar ligger under «Analyse» i cookie-innstillingene.

Sikkerhet
Google Recaptcha V2 brukes for å beskytte mot automatisert misbruk og innsending av søppelpost (spam) via vårt bedriftsregistreringsskjema. Beskyttelsen krever at Google får tilgang til å samle inn og analysere data om blant annet besøkendes nettleser, hvilke andre Google-cookies som er registrert i nettleseren og hvordan besøkende bruker nettsiden. Ut fra analysen beregnes en verdi for hvor sannsynlig det er at besøkende er mennesker eller roboter, og denne verdien brukes til å regulere tilgangen til å benytte registreringsskjemaet i nettsiden. Opplysningene som samles inn for analyse brukes ikke i forbindelse med markedsføring.

Google reCaptcha V2 fungerer i henhold til GDPR. Se Googles personvernerklæring og vilkår for mer informasjon.

Du må krysse av for “Sikkerhet” i cookie-innstillingene for at nettsiden skal aktivere Google reCaptcha V2, og dette må være gjort for at du skal kunne bruke registreringsskjemaet. Hvis du ikke godtar vilkårene og at Google reCaptcha V2 er aktiv, kan du gjerne kontakte oss pr. e-post eller telefon. Gjeldende kontaktinformasjon står på bedriftssiden.

Slik kan du unngå cookies
Vi bruker cookies, som de fleste andre nettsteder, for å bedre brukeropplevelsen av nettsidene våre. En informasjonskapsel, eller «cookie», er en liten tekstfil som lagres i nettleserens minne. Disse brukes for eksempel til å ivareta brukervalg du gjør på siden, lagre handlekurven din og å analysere hvordan du bruker sidene våre slik at vi kan forbedre oss. Dersom du ønsker å unngå cookies, kan du deaktivere bruken av disse i din nettleser. Merk at ved å gjøre dette vil flere av funksjonene på sidene ikke fungere.

Internet Explorer
Google Chrome
Mozilla Firefox
Safari

Vi er ansvarlig for behandlingen av personopplysningene som beskrevet ovenfor. Denne erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når dine data samles inn og behandles (ref personopplysningsloven § 19 og personopplysningsloven § 18 1. ledd).

Kontakt: info@zinq.no